zondag 1 februari 2015

Colloidaal Zilverwater Goed voor mens en Dier.

Colloidaal Zilver

Goed voor mens en dier

Colloïdaal Zilver werkt zeer effectief bij virussen, schimmels en bacteriën. Het bestrijdt maar liefst meer dan 650 virale en bacteriële ziekten, werkt positief op inwendige en uitwendige ontstekingen en kent geen bijwerkingen bij normaal geadviseerd gebruik. Colloïdaal Zilver is een aanrader voor iedereen die een goede gezondheid wil krijgen en houden. Het is gebleken vaak nog te helpen als reguliere medicamenten geen (voldoende) of een negatieve werking hadden.

Toepassing

Colloïdaal Zilver beschermt het immuunsysteem, stopt ontstekingen en bestrijdt virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en andere uitwassen. En het helpt u ook bij het voorkomen van veel virale en bacteriële ziekten. Ook bij (dreigende) verkoudheid, griep en voedselvergiftiging. Ideaal dus ook voor mee op reis.......
Colloïdaal Zilver kunt u innemen, sprayen of op de huid opbrengen. Het is haast geurloos en smaakloos, een licht metallische smaak is karakteristiek. Het bestaat uit zuiver gedestilleerd water waarin middels elektrolyse met zilver en laagspanning superfijne zilverdeeltjes zijn opgelost. Deze hebben de eigenschap door hun  kleine grootte schadelijke virussen, schimmels en bacteriën te omhullen en de verstikken.

Colloidaal Zilver werkt echter in een breed-spectrum en is aantoonbaar succesvol gebleken bij o.a. acne, rosacea, allerlei allergieën, voet- en nagelschimmel, tuberculose, blaasontstekingen, parasieten, bloedvergiftiging, steenpuisten, brandwonden, candida, schimmelinfectie, cholera, leukemie, allerlei ontstekingen, cystitis, suikerziekte, de ziekte van Lyme tekenbeet, malaria, MS, zenuwzwakte, long- en borstvliesontsteking, psoriasis, reuma, ontstoken ogen, oren, mond en keel, syfilis, amandel-ontsteking, diverse vaginale klachten, enzovoort enzovoort.

Ook dierenartsen en huisdierbezitters gebruiken Colloidaal Zilver met succes tegen diverse ziekten en preventief tegen teken en vlooien.

Zie ook: https://www.facebook.com/colloidaal.zilver
zilverwater@yahoo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten