maandag 26 januari 2015

Geschiedenis van zilverwater



Wist u dat;
Russische kosmonauten gebruiken zilver om gerecycleerd water te steriliseren. Ook de NASA hanteerde een zilverwatersysteem voor de space shuttle.
Sommige vliegtuigmaatschappijen maken gebruik van zilveren waterfilters om de passagiers tegen maagziektes te schermen. Geneeskundig Zilver kent ook heel wat medische toepassingen.
Chinese dokters gebruikten zilver al bij de behandeling van onder meer brandwonden, onstekingen en infecties, slaapwandelen, voortplantingsproblemen, koorts, de bloedcirculatie enzovoort, dit onder de vorm van zilverionen, zilverzouten en zilvermengsels. Uitgebreid onderzoek naar de genezende eigenschappen van zilver bracht aan het licht dat de zilverionen een versnelde groei van de botten tot stand brengen.
Experimenten brachten ook aan het licht dat zilver werkzaam is tegen heel wat bacteriën zonder bijwerking of beschadiging van lichaamscellen.
Ook blijkt zilver de groei van beschadigde weefsels te bevorderen. Colloïdaal zilver, een vloeibare oplossing van submicroscopische zilverdeeltjes die in puur water onder spanning gehouden worden, is een natuurlijk antibioticum dat ziektes kan bestrijden die worden veroorzaakt door bacteriën, virussen, parasieten en schimmels.
Het kan remediërend werken tegen griep, verkoudheden en diverse infecties.
Zilver krijgen we, net als andere mineralen, rechtstreeks binnen via ons voedsel.
Het komt rechtstreeks voor in de organische bodem, die rijk is aan levende organismen.
Zilver is in mineraalvorm beschikbaar om door planten geassimileerd te worden, en komt via deze omweg op natuurlijke wijze in ons lichaam terecht.
Colloïdaal zilver kan ook bij wijze van aanvulling via oog- en oordruppels worden gebruikt.
Het kan geïnhaleerd worden, maar eveneens direct toegepast bij de behandeling van snij- en schaafwonden, op open wonden, bij wratten, eczeem, in water om de stoelgang te bevorderen en eveneens bij de behandeling van dieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten